Remediile florale Bach pentru tine și copilul tău

Începem în 20 octombrie 2022 la ora 19.00

Plata integrală 497 din 597 RON

Plata în două rate 2 x 297 lei, a doua rată se va achita până la data de 2 noiembrie 2022

 
Countdown

Încrederea în tine însuți este... în tine!!! Ajut-o să se manifeste! Pentru că este resursa ta nelimitată!

Depășește-ți fricile, nehotărârea, sfiala și învinge orice sensibilitate emoțională! Ai remedii naturale în ajutor!

 Emoțiile stau la baza tuturor acțiunilor pe care le faci sau mai curând nu le faci! 

Nu este ușor să ai grijă de emoțiile tale sau ale copilului tău interior, entitatea emoțională cea mai profundă din noi.

306132422_443667184393291_3512052379350484783_n

Printre atâtea exerciții de dezvoltare personală îmi doresc să cunoști cea mai simplă și naturală metodă

de tratament a stărilor de dezechilibru emoțional pe care am aplicat-o și eu atât pentru mine ca părinte cât și pentru fetele mele.

Am găsit în remediile florale Bach un ajutor pentru a recupera curajul când am simțit că mă pierd, pacea când am simțit neliniște, neîncredere, îndoială.  Când am sesizat carența bucuriei și a încrederii în mine.

Dacă simți și tu asta și ai vârsta peste 18 ani sau ai simțit frica, lipsa curajului , nehotărârea și chiar disperarea, remediile florale Bach reprezintă ajutorul de care ai nevoie pentru a redobândi echilibrul emoțional, libertatea, curajul și liniștea sufletească.

 

Cine sunt eu?

Sunt o femeie încrezătoare, împlinită și dornică să te ajut și pe tine.
1920x1280 page
299244438_2689994717810931_9082887615293689193_n (2)

Dar am fost o timidă, am auzit de multe ori spunându-mi-se: de ce ești așa de bleagă?

Da, nu înțelegeau nici ai mei cum pregătirea mea, studiile și cunoștințele pe care le acumulasem nu erau suficiente pentru a trăi cu adevărat fericită, dezechilibrul meu emoțional, timiditatea și frica de a interacționa sănătos, cu încredere în mine erau pentru mine atuurile care lipseau.

 

După Facultatea de Chimie și inginerie chimică Babes Bolyai din  Cluj – Napoca am fost angajată ca asistent cercetător într-un centru de cercetare, apoi inginer tehnolog , apoi ca inginer calitate al altei întreprinderi medieșene. Urmând cursuri postuniversitare pe probleme de mediu la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca am devenit responsabil de mediu și auditor intern certificat. 

                                   Am aflat că:

un mediu sănătos înseamnă relații armonioase. Cum să le ai când ești lipsit de curaj și plin de temeri?

Am căutat terapiile complementare în momentul în care  sănătatea mea fizică începea să dea semne care mă somau că emoțiile mele, timiditatea și frica nu îmi asigurau starea de bine. Cursurile de elită în terapii complementare făcute la Reflexovital Sibiu aveau să fie deschiderea spre recuperare, încredere și spre mai departe, spre cunoașterea și acreditarea obținută în terapia florală Bach. 

Timpul nu-l putem lua înapoi dar este singura resursă limitată din viața noastră!

Nu-l irosi trăidu-l în frică, în nehotărâre, în ezitare, în acțiuni greșite ca și în vorba românească: ,,din greșeli înveți”.

Poți trăi nelimitat de bine dacă ești echilibrat și accesezi încrederea în tine, o resursă cu care ești înzestrată.

Te invit să parcurgi un curs experiențial de 4 săptămâni

conceput pentru a cunoaște remediile florale Bach care te pot ajuta pentru a recupera bucuria, încrederea și curajul

 •   Vei avea în fiecare joi seara începând cu data de 20.10.2022 de la ora 19, câte două ore de informații prezentate live pe Zoom și răspunsuri la întrebările tale  legate de remediile florale Bach.
 •   Vei avea acces permanent într-un grup privat pe facebook în care se va desfășura cursul și vor fi postate toate informațiile la care vei avea acces oricând. 
 •   Va fi o adevărată bibliotecă.
 •   Dacă nu vei putea fi prezentă la o întâlnire vei avea înregistrarea postată pe grupul de suport
 •   Ca suport practic, bonus pentru tine, vei avea o consultație cu mine și o sticluță de tratament personalizată nevoilor tale și/sau ale cuiva drag ție
 •   Vei avea sprijin permanent în cele cinci săptămâni de curs în cadrul grupului privat de facebook creat pentru acest curs
 •   Vei cunoaște profunzimea și principiile de acțiune ale remediilor Bach
 •   Vei avea la îndemână un tratament natural, nontoxic și fără efecte adverse pentru echilibrare emoțională pe tot parcursul vieții tale.

Ce vei obține dacă vei urma pas cu pas o îndrumare către cunoașterea celei mai pure și mai profunde terapii complementare?

Iată câteva din beneficiile de care te poți bucura:

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

Începem ultima ediție din acest an în 20 octombrie 2022 la ora 19.00

Te poți înscrie chiar acum 

Plata integrală: 497 din 597 RON 

Plata în două rate: 2 x 297 lei, a doua rată se va achita până la data de 02 noiembrie  2022

Countdown

Îți descriu programul prin care îți fac cunoscute remediile florale Bach. Vino și tu să cunoști profunzimea naturii și a amprentei ei emoționale asupra ta

Îmi doresc ca acest sistem unic de terapie prin remediile florale Bach să fie la îndemână pentru toți cei sensibili

 • O scurtă introducere în cunoașterea remediilor florale și a medicului Edward Bach, descoperitorul acestora
 • Vei avea descrierea celor cinci remedii florale Bach din grupa fricii
 • Vei descoperii că nehotărârea are șase remedii care tratează această emoție distructivă și vei recunoaște care emoție caracterizează acțiunile tale
 • Vei primi studii de caz pentru a reuși să identifici singur remediile florale necesare fiecărui caz
 • Vei fi încurajat să te deschizi în fața celorlalți pentru a te conecta cu grupul fiindcă vom trece împreună prin autocunoaștere și comunicare
 • Vei avea un feedback personalizat oricăror probleme emoționale legate de  tine sau pe care le identifici la copilul tău și vei primi o sticluță personalizată cu remediile identificate absolut gratuit ca bonus, cu un pliant de prezentare atașat.
 • Îți voi prezenta cele cinci principii ale medicului Edward Bach descrise în cartea sa ,,Vindecă-te singur,,.
 • Vei putea identifica emoțiile care caracterizează sensibilitatea emoțională și remediile florale Bach care te ajută să îți tratezi sensibilitatea 
 • Vei putea să descifrezi remediile necesare în studii de caz simple și concrete puse la dispoziție ca modalitate de lucru pentru fiecare remediu în parte
 • Te vei regăsi în descrierea remediilor florale și vei cunoaște emoțiile care au nevoie să fie tratate cu remediile florale unice și benefice pentru fiecare emoție
 • Vei vedea că încrederea în tine își face cuib de vultur în inima ta după ce tratezi emoțiile dezamăgirii 
 • Vei avea prezentarea celor opt remedii care ne ajută să depășim vibrațiile nocive ale disperării și dezamăgirii
 •  În studii de caz în care poate te vei regăsi și tu, vei deschide porți de cunoaștere spre centrul ființei noastre, spre emoția cea mai profundă care dictează acțiunile tale
 • Momentele de aha vor fi neprețuite
 • Identificăm și tratăm stări emoționale legate de interesul insuficient față de prezent 
 • Cunoașterea și aplicarea principiilor medicului Edward Bach în viața de zi cu zi
 • Vei avea un instrument simplu de identificare a remediilor care caracterizează starea ta la un moment dat
 • Recapitulare surpriză a tuturor remediilor după o carte Parapraktika editată pentru Austria, Germania și Elveția 
 • Obiceiuri sănătoase pentru o viață echilibrată emoțional – discuție de grup și experiențe reciproc împărtășite în grupul de sprijin

Bonusuri

184549667_156161859848361_4823683210754573550_n
Sticluța de tratament personalizat

Unul dintre bonusuri vor fi două sticluțe de tratament personalizat pentru tine și copilul tău sau cineva drag ție, după identificarea remediilor care caracterizează starea emoțională. Le vei primi prin curier fără nici o plată din partea ta, însoțită de un pliant de prezentare după o consultație online individuală pentru fiecare participant în parte.

people-2557396_1920
Relații noi cu persoane asemenea ție

Suportul grupului și cunoștințele noi pe care le faci în interiorul grupului constituie un ajutor, un mijloc de a te deschide și a crea noi relații și chiar prietenii cu persoane timide care sunt asemenea ție

student-849821_1920
Acces pe viață la grupul de suport

Având în vedere mediul online în care interacționăm, micile grupuri de suport pot fi de un real sprijin. În interiorul grupului vom reuși să ne deschidem sufletul și să descriem experiențe și dezechilibre emoționale care ne-au străbătut cugetul în unele momente din viața noastră. Vei beneficia de acces la o bibliotecă a grupului pe care o poți răsfoi oricând ai nevoie.

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

Începem a 7-a ediție, ultima din acest an, în 20 octombrie 2022 la ora 19.00

Te poți înscrie chiar acum și beneficiezi de reducere!

Plata integrală 497 de la 597 RON

Plata în două rate 2 x 297 RON, a doua rată se va achita până în 02.11.2022

Countdown

Garanție

RISC 0

După prima săptămână de curs, dacă simți că acesta nu este pentru tine îți voi returna banii inapoi. Singurul lucru pe care îl vei face este să îmi dai contul în care să îți virez integral suma plătită.

Ce pierzi dacă nu ai acces la acest curs?

 •         Vei rămâne cu o informație foarte sumară despre existența remediilor florale Bach fără a cunoaște modul de acțiune benefic al fiecărui remediu pentru a-l putea folosi. 
 •         Pierzi timp încercând să îți dezvolți abilități pe care le ai deja dar frica, nehotărârea și neîncrederea nu te lasă să le accesezi.
 •         Nu vei ști că ai la îndemână cel mai simplu mod de a te echilibra emoțional, de a cunoaște și a-ți trata acele emoții care duc la boală și suferință.
 •          Pierzi o modalitate de echilibrare neuro-imuno-endocrină. Toți hormonii de care avem nevoie pentru ca sistemul imunitar să funcționeze normal sunt secretați în mod natural în cantitățile corespunzătoare de către un organism echilibrat emoțional care trăiește în emoția echilibrată a bucuriei și încrederii.

Exemple

–    Dopamina – hormonul motivației sau plăcerii, un hormon al cărui izvor nu-l mai găsim în noi ci în exteriorul nostru, în obiceiuri nefaste pentru organism, dacă frica nu îl lasă să se producă în mod natural.

    Endorfinele – cele care tratează durerea – se arată în studii că centrul durerii fizice este același cu cel al durerii emoționale iar ceea ce faci când te ,,doare sufletul,, nu este deloc în beneficiul tău; de cele mai multe ori ajungi la dependențe deoarece endorfinele nu se eliberează în prezența emoțiilor nefaste și ale vibrațiilor îndoielii.

      Autocontrolul face parte din inteligența emoțională pe care ne-o dorim și o căutăm la noi și la cei din jur și care se poate dezvolta pe toată durata vieții tale atunci când tratezi dezechilibrele emoționale.

      Învață responsabilitatea propriilor decizii iar echilibrul emoțional îți va fi cel mai bun atuu pentru toată viața ta pe care o asumi și o conduci tu singură.

Ai de acum un ajutor unic și natural în remediile florale Bach.

 

Vino să înveți să te ajuți singură în momente de frică și incertitudine.

Tot cursul se desfășoară într-o atmosferă de grup, primitoare și caldă unde nimeni nu te judecă.

Grupul îți aduce alături femei ca și tine cu care poți să legi prietenii în aceeași călătorie – a vieții.

Cursul este live, online și experiențial, te va ajuta să integrezi toate cunoștințele acumulate în timp real pentru a avea rezultate aplicând cunoștințele din curs.

Dacă vei pierde o întâlnire din cele patru o vei găsi în platforma grupului.

La sfârșit vei primi o diplomă de participare pentru a atesta cunoștințele acumulate.

184549667_156161859848361_4823683210754573550_n
sunflowers-3640938_1920

Testimoniale

Peste 100 de cursante cu rezultate uimitoare în cele șase ediţii

Recapitulare

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

Începem următoarea ediție în 20 octombrie 2022 la ora 19.00

Te poți înscrie chiar acum și beneficiezi de reducere!

Plata integrală 497 reducere din 597 RON 

Plata în două rate 2 x 297 RON, a doua rată se va achita până în 02.11.2022

 

Countdown

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi, o să te ajut cu mare plăcere.

 

Degeu Maria Monica – Medias jud Sibiu str. Gravorilor nr. 45

20210309_115606