Depășește-ți timiditatea și nehotărârea, tu și copilul tău, cu ajutorul Remediilor florale Bach 

Preparate din flori, de mai bine de 90 de ani, sunt un suport natural atunci când emoțiile negative îți dictează acțiunile!

 

Află cum te poți ajuta, natural și benefic, pe tine și pe copilul tău!
Marketing by

Recomandă aceste informații și altora

Ce primești concret dacă te abonezi?

 

 

Despre Monica Maria Degeu

Am absolvit Facultatea de Chimie și Inginerie Chimică Babes Bolyai Cluj Napoca în 1996 și vreme de 20 de ani am fost asistent cercetător, inginer tehnolog, responsabil de mediu, auditor intern cu studii postuniversitare ale Universității Tehnice Cluj-Napoca.

Din dorința de a-mi ajuta cele două fete și pe alții, am absolvit cursuri de infirmier, masaj terapeutic,  gimnastica de recuperare, masaj reflexogen și sunt tehnician maseur din 2017.

 

Din 2019 sunt practician acreditat Bach Centre UK al celei mai pure și profunde terapii pentru echilibrare emoțională, terapia florală Bach.

Am fost o timidă și n-a fost ușor

Democrația românească post-decembristă m-a purtat prin multe job-uri, gestionând cu mare greu interacțiunea cu oameni noi dar asumându-mi până la epuizare psihică fiecare schimbare. 

Mi-aș fi dorit un ajutor atunci, ca cel pe care Remediile florale Bach le pot acorda prin cele 38 de esențe pe care această terapie unică le are.

Sunt mamă a două fete adolescente și nu-mi doresc tineri  cu ochii în pământ, astenici, anxioși, chiar depresivi, cu dificultăți de adaptare socială.

Nu aștepta să treacă vremea crezând că emoțiile sunt trecătoare! Poți afla mai multe decât ai crede!

Depășește-ți timiditatea și nehotărârea cu ajutorul Remediilor florale Bach 

Învață cum să recunoști și să tratezi stările emoționale

Marketing by

 

 

Recomandă și altora informațiile primite… poate sunt de ajutor