1. PLASAREA COMENZII

Comanda se plasează online. După ce ați ales cursul sau E-book-ul sau produsul pe care doriți să îl comandați și ați apăsat butonul de cumpără, veți putea plasa comanda prin parcurgerea paginii de comandă.

2.DISPONIBILITATEA CURSURILOR ȘI A PRODUSELOR

2.1. Garantăm că E-book-ul sau cursurile care s-au găsit la un moment dat pe site, vor fi disponibile în orice moment pentru achiziționare. 

2.2.Vom încerca să avem în timp real pe site actualizare informațiile privind disponibilitatea cursurilor/produselor

3.GARANȚII. În măsura în care cursurile/produsele sunt indisponibile, dar dvs. ați plasat deja comanda, vă vom informa cu privire la indisponibilitatea acestor cursuri/produse și vă vom recomanda cursuri/produse similare, la valoare egală sau apropiată, care pot fi comandate. În măsura în care nu doriți să comandați cursurile/produsele similare recomandate de noi, vom anula comanda, iar în măsura în care ați plătit deja prețul produselor, vom proceda la returnarea sumelor de bani în cel mai scurt timp.

4.PREȚUL PRODUSELOR. FACTURAREA. PLATA.

4.1.Prețul cursurilor/produselor este afișat în lei pe site și include taxa pe valoare adăugată. Prețul cursurilor/produselor este cel afișat pe site, cu excepția situației în care este o eroare. În măsura în care există o eroare, vă vom aduce la cunoștință în cel mai scurt timp, urmând să vă returnăm suma de bani achitată suplimentar sau să vă solicităm o sumă de bani suplimentară. În măsura în care noul preț nu este mulțumitor pentru dvs., nu răspundeți la solicitarea noastră sau nu vă putem contacta, vă vom anula comanda și vă vom rambursa cât mai curând posibil suma de bani achitată.

4.2.Taxele de transport sau de livrare ale produselor fizice, nu sunt incluse în preț, cu excepția anumitor oferte care vor fi aduse la cunoștința dvs., dacă va fi cazul, prin intermediul site-ului.

4.3.Prețurile cursurilor/produselor vor putea fi actualizate/modificare în orice moment, iar această actualizare/modificare va înlocui orice preț anterior. Comenzii dvs. i se vor aplica prețurile de la momentul plasării efective a comenzii.

4.4.Plata produselor comandate se poate face prin card bancar fără a exclude și alte metode de plată. Procesarea datelor de pe cardul dumneavoastră se face prin intermediul MobilPay, iar noi nu vom stoca niciun fel de date referitoare la cardul dumneavoastră.

4.5.Dacă optați pentru plata prin card, instituția emitentă va proceda la validarea și autorizarea plății. În situația în care, tranzacția nu se procesează din motive independente nouă (i.e. fonduri inexistente pe card, card expirat), contractul dintre noi nu se încheie și nu vom avea nicio obligație să livrăm produsele, însă dvs. puteți selecta o altă metodă de plată sau încerca din nou procesarea plății cu un card valid.

5.POLITICA DE LIVRARE

Întrucât cursurile, E-book-urile și produsele de pe site sunt servicii/produse digitale care nu sunt livrate pe suport material (i.e. cursuri online, cărți electronice), livrarea se va realiza exclusiv online. Pentru produsele fizice (sticluța personalizată și broșuri tipărite) se va include taxa de transport, plata se va putea face și ramburs la primirea coletului. În acest sens Monica Degeu  prin Degeu Maria PFA va furniza clientului toate informațiile necesare accesării serviciilor digitale (i.e. modalitate de accesare, link) la adresa de e-mail furnizată de acesta cu ocazia plasării.